Checklist! Ik ga lopen en ik neem mee… 50 items!

De dag voor de loopwedstrijd! De zenuwen krioelen als kriebelige kevertjes door je bloedbanen.  Voor een optimale nachtrust wil je je loopspulletjes al klaarleggen, dan is dat toch alvast van de baan.  Maar er moet aan veel worden gedacht… Woelend in bed pijnig je je geest: “Ben ik niets vergeten?” Want het toppunt van balen is toch aan de start merken dat je stuff thuis ligt.  Of ze belangrijk zijn (loopschoenen!) of minder belangrijk (oortjes!), het voelt als een slecht voorteken en een lichte paniek maakt zich van je meester, luttele minuten voor het startsignaal.  De kuiten slaan tilt, de toon is gezet, de strijd is gestreden en je bent nog niet begonnen! Je barst in huilen uit, je loopt in tegengestelde richting, je trapt op jezelf,… kortom dàt willen we niet!

Daarom deze overvloedig uitgebreide checklist om de dag voor de wedstrijd je geest te sussen, en op de wedstrijddag met zelfvertrouwen voor de start te staan.  Niet alles op de lijst is voor elk type race noodzakelijk, en geslacht speelt ook een rol, maar desalniettemin: een lijst is beter supervolledig dan te kort.

De lijst kan je hier voor jezelf afvinken, naarmate je alles klaarmaakt.  Werk je liever op gemalen boom, dan kan je de pdf-versie downloaden.

Checklist loopwedstrijd

 

Author: Martin Vereecken

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. Wat is geweest en wat gaat komen | BizzyBee's BeeLife - […] bedwingen. Het scenario werd ondertussen al op routine afgehaspeld: daags ervoor valiesjes pakken, loopchecklist overlopen (oja, ik gebruik hem …
  2. UTMB, baby! | BizzyBee's BeeLife - […] ze niet. De koffers worden in een mum van tijd volgeschept; de vele loopweekendjes en de onmisbare checklist …

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>