500 Words A day in een boekje

Remembreer je je de belofte dat ik elke dag minstens 500 worden zou fabriceren op mijn blog, gedurende 30 dagen? Dat is dus gelukt, en ik heb de dagelijkse stukjes gebundeld in het ebookje Het gras is altijd groener aan de binnenkant. De epub-versie is voor iPadden, tabletten en eReaders, de pdf-versie voor the rest of you. Ik heb het bundeltje gemaakt, maar niet meer nagelezen: daar was ik dan weer iets te lui voor :-).

Enjoy en verspreid naar believen!

LittleSnapper

Author: Martin Vereecken

Share This Post On

2 Comments

  1. Het beëindigen van de 500 words a day challenge heeft precies een blogstilte tot gevolg. Pick up the pen Martin, bij voorkeur verhaaltjes over lopen :)

    Post a Reply
    • Je hebt zo gelijk! :-) Vanavond keten ik mezelf vast aan de computer… :-)

      Post a Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>